Tjen penge gennem online markedsføring

Der kan være mange penge at tjene ved at være synlig på nettet. Vi kan hjælpe dig med at tjene flere penge gennem online markedsføring. Online markedsføring er et bredt begreb, og i dette tilfælde dækker det over:

Vi har kun dig som kunde

Når vi arbejder med online markedsføring på søgemaskinerne og Facebook, har vi kun én kunde inden for hver branche og geografiske område. Hvis din virksomhed er landsdækkende, har vi kun dig som kunde inden for din branche. Hvis din virksomhed er lokalt funderet som fx en frisør, en håndværker eller en restaurant, så har vi kun dig inden for din branche i det pågældende geografiske område.

Det skal kunne betale sig at arbejde med din online synlighed

Når du bruger penge på at blive synlig på nettet, skal du også få penge ind i den anden ende. Hvis du bruger 50.000 kr. om måneden på fx Adwords og har en omsætning på 100.000 kr., så er de 50.000 kr. givet godt ud. Hvis du derimod bruger 3.000 kr. om måneden på Adwords, men kun omsætter for 2.000 kr., så er det en dårlig forretning for dig.

Vi vurderer indledningsvist, om vi tror, det kan svare sig for dig at bruge penge på online markedsføring. I nogle tilfælde kan det være svært at vurdere. I de tilfælde starter vi stille og roligt op og holder nøje øje med resultaterne. Når vi hjælper kunder med online markedsføring, er vores mål altid, at kunderne skal få en øget omsætning, og at vores arbejde er nemt gennemskueligt for dig:

  • Du får en løsning, du kan skrue op og ned for efter behov.
  • Du får ubegrænsede søgeord og søgefraser.
  • Du får løbende afrapportering og statistik, der er til at forstå.
  • Vi afregner altid efter faste priser eller på timebasis.
  • Vi foretager os ikke noget uden klar aftale med dig.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 41 41 53 85, hvis du har spørgsmål.