Facebook-annoncer giver nye kunder

Rigtig mange danskere har en Facebook-profil, som de logger ind på hver dag. I søgemaskinerne skal en besøgende have søgt på bestemte ord for, at din hjemmeside enten dukker op i de organiske resultater eller som annonce. På Facebook bliver dine annoncer vist, uden folk søger på noget. De bliver vist over for den målgruppe, som du selv har sat kriterierne op for, det kan fx være geografi, køn, alder, interesser etc.

Vil du have flere 'synes godt om' eller besøg på din hjemmeside?

Alt efter din strategi kan du vælge, om du vil promovere din hjemmeside eller din Facebook-side. Måske får du mere værdi ud af at få flere, der synes om din Facebook-side, så du kan opretholde en løbende kontakt og brande din virksomhed over for din målgruppe. Måske er du ikke så aktiv på Facebook og får større værdi ud af at få flere besøgende på din hjemmeside. Det er altid en vurdering ud fra den enkelte virksomhed.

Annoncer på Facebook

Den klassiske annonce: Her bliver dine annoncer vist i højre side, hvis man er logget ind på Facebook fra en stationær eller bærbar enhed. Du kan både oprette en annonce, der linker til fx din hjemmeside og en annonce, der er baseret på et populært opslag på din virksomheds Facebook-side.

Foreslåede opslag: Der er to typer foreslåede opslag. Den ene kommer frem for brugeren på baggrund af de kriterier, vi har sat op og den anden kommer frem på baggrund af, at nogle af brugerens venner synes om din Facebook-side eller dit opslag.

Annoncering på Facebook – hvad får jeg for pengene?

Vi sætter os ind i din virksomhed og dine produkter – og ikke mindst din målgruppe. Ud fra det lægger vi en strategi for annoncering på Facebook. Ud fra strategien opretter vi kampagner og annoncer, og sammen med dig fastlægger vi et budget for, hvor mange penge du vil betale for din Facebook-annoncering. Vi holder løbende øje med dine annoncer, så du får mest ud af dine penge, lige som du modtager en månedlig rapport. Hvor længe annoncerne kører, er meget individuelt og altid efter aftale med dig.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 41 41 53 85, hvis du har spørgsmål.