Få en webløsning der styrker din forretning

Hvad enten du har brug for en større corporate webløsning til en international industrivirksomhed på flere sprog og med omfattende søgemaskineoptimering eller om du har brug for en mindre visitkorthjemmeside, kan du få det hos os. Alle vores webløsninger er unikke og altid udviklet på basis af den enkelte kundes behov.

Det skal være nemt og overskueligt for dig at få en ny hjemmeside. Du har masser af andet at bruge din tid på, og derfor aftaler vi, hvordan processen skal være, så det bliver så let som muligt for dig.

Vi lytter til dig, så du får det, du forventer

Det er dig, der kender din virksomhed og dine behov bedst. Derfor lytter vi til dig, når du fortæller, hvad dine behov er. Vi kan også finde på at komme med forslag eller idéer, hvis vi mener, de vil være til gavn for dig. Men det er altid dig, der bestemmer, hvad du har brug for og vores fornemste opgave er at ramme dit behov – hverken mere eller mindre.

Du har faste kontaktpersoner

Når du ringer til os, er det altid er de samme personer, du snakker med. På den måde lærer vi dig og din virksomhed godt at kende og du lærer os godt at kende, hvilket giver tryghed og tillid omkring processen med din nye webløsning. Du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål. Du skal ikke gennem et rodet bureaukrati, men har altid direkte kontakt med den, der udfører arbejdet for dig.

Du får en skalerbar webløsning

Uanset hvordan din virksomhed udvikler sig i fremtiden, kan din webløsning skaleres til dit aktuelle behov. Det er nemt at ændre på din hjemmeside, hvis du får brug for nye funktionaliteter eller hvis det viser sig, at noget bliver overflødigt, fordi din virksomhed har udviklet sig i en anden retning end forventet, da du fik lavet hjemmesiden.

Professionel hosting og sikkerhedsopdateringer

Din hjemmeside bliver hostet på servere, som står i Danmark og er overvågede døgnet rundt. Der er begrænset antal kunder på vores servere, hvilket sikrer optimale forhold, og vi tager dagligt backup af din hjemmeside. Du binder dig kun til hosting og sikkerhedsopdateringer et år ad gangen, og du kan opsige aftalen dagen før, den næste periode begynder.

Søgemaskinevenligt system

For at din hjemmeside skal styrke din forretning, skal dine potentielle kunder kunne finde den. En måde at blive synlig er gennem søgemaskineoptimering. Når du får en webløsning fra os, får du en webløsning, som er optimeret til søgemaskinerne. Det betyder, at grundlaget for eventuelt videre arbejde med søgemaskineoptimering på din hjemmeside er i orden. Sågar vores servere, som vi hoster din side på, understøtter søgemaskineoptimering.

Responsiv webløsning

En responsiv hjemmeside fra Symatic Webbureau tilpasser sig automatisk mobiltelefon, tablet og pc. Det betyder større brugervenlighed for dine kunder, som nemt kan overskue din hjemmeside på både mobiltelefon og tablet. De fleste har meget lav tålmodighed, når de surfer på nettet, så hvis de kommer ind på en side, hvor de skal zoome eller scrolle, er der stor sandsynlighed for, at de klikker videre til en anden side.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 41 41 53 85, hvis du har spørgsmål.