Open source CMS – hvad er det?

I Symatic Webbureau arbejder vi i open souce CMS. Primært Joomla og Wordpress. Men hvad er et open source CMS egentlig?

Open source betyder, at der ikke er nogen, der ejer koden bag CMS-systemet (CMS står for Content Management System og er det, som man bygger hjemmesider i). Der er typisk en masse udviklere på verdensplan bag open source-systemer, hvilket også betyder, at de udvikler sig hurtigt og er opdateret med det nyeste inden for programmering.

Derfor bruger vi open source CMS

Årsagerne til, at vi har valgt at arbejde i open source-systemer ligger blandt andet i, at de er tilgængelige for alle og at der er mange udviklere bag dem, så de hele tiden følger med den tekniske udvikling. En anden årsag og stor fordel for vores kunder ligger i, at der ikke er nogen, der ejer CMS'et. Det betyder nemlig, at din webløsning er din. Du ejer selv kildekoden. Det betyder også, at du ikke er bundet til din leverandør til tid og evighed. Der er mange webbureauer, som arbejder i open source-systemer, så du kan altid finde nogen, der kan hjælpe dig med din hjemmeside, hvis du af en eller anden årsag må afbryde samarbejdet med din oprindelige webleverandør.

Ja, der findes altid undtagelser

Vores mål er altid tilfredse kunder, der får en løsning, som er rentabel og som passer til deres behov. Hvis vi sidder over for en potentiel kunde og kan se, at en open source-løsning ikke er det rette valg i dette tilfælde, fortæller vi det til kunden. Der er få situationer, hvor det er tilfældet, men de findes.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til os på tlf. 41 41 53 85